Workshops, lezingen en 1 op 1 coaching voor Bedrijven

Online FaceYoga

Een gemiddelde werkdag van een klantenservice medewerker bestaat vaak uit veel beeldschermwerk. Dit turen naar het beeldscherm kan vaak hoofdpijn, nek en schouderklachten veroorzaken. 

Door gesprek na gesprek is er vaak geen tijd om even op adem te komen. Dit zorgt ervoor dat de druk oploopt en  is de kans groot dat de medewerkers gestrest raken. Dit zorgt ervoor dat de productiviteit vermindert en ook de kwaliteit van het werk daalt.

 

Wat is FaceYoga?

Het is een combinatie van  gezichts-oefeningen en gezichts-ontspanningstechnieken. Daarnaast gezicht- en reflexpunten massage. 

De gezichtsoefeningen zijn goed voor het ontspannen en loslaten van spanning en stress in gezichtsspieren. Zo leer je je brein om deze spieren bewust te ontspannen. 

Gezichtsyoga maakt je bewust van de aanspannen van bepaalde gezichtsspieren. Je leert deze spanning met bepaalde oefeningen los te laten. Het helpt om hoofdpijn en gespannen kaken te verminderen. Ook werkt het preventief.

 

FaceYoga wordt online gegeven, zodat ook de medewerkers die thuiswerken mee kunnen doen. Een halfuurtje Face Yoga kan al veel opleveren. 

 

Meer informatie? Contact

Omgaan met Stress

Meer info volgt

Slaapproblemen

Meer info volgt

"In het kader van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid heeft Tineke een online face yoga workshop voor onze klantenservice medewerkers verzorgd. Het zittende werk aan de telefoon vraagt veel van hun inzet in dezelfde werkhouding. Met de inzichten en oefeningen van Tineke kunnen onze medewerkers ook tijdens hun werk een kort ontspannings momentje pakken. Gericht op hun houding en spierontspanning. De reacties van de deelnemers aan de workshop waren heel positief. Tineke was daarnaast in staat om ook online een veilige en ontspannen sfeer te brengen met af en toe ook wel wat hilarische momenten bij de aanblik van collega’s die allerlei gekke gezichten trekken. Al met al een geslaagd evenement voor onze medewerkers in het kader van de klantcontact week!"

 

Ellen van Bon
Teammanager a/i Feenstra

Referenties

“Onlangs heb ik met een aantal collega's online mogen ervaren hoe ontspannend  Faceyoga is.

Tineke gaf dit op een hele prettige en ontspannen manier en liet ons ervaren hoe je zelf heel eenvoudig deze oefening onder het werk kunt doen. Niet alleen als ontspanning maar ook om klachten te voorkomen. Na een half uur voelde ik mij heerlijk warm en ontspannen. Een absolute aanrader!”

medewerker klantenservice Feenstra Verwarming

"De workshop was geweldig vond ik en ik werd er zeker rustiger van."

medewerker klantenservice Feenstra

"Ik vond het een ontspannende workshop, ik ga de oefening voor de nek en voorhoofd zeker vaker doen."

Feenstra Klantenservice

"Dankjewel dat je ervoor openstond om onze medewerkers inzichten te geven en handvatten aan te reiken om op een makkelijke manier de nodige ontspanning te pakken tijdens hun werk. Het was heel leerzaam en makkelijk toepasbaar. Heel waardevol."

Manager Klantenservice Feenstra

“Ik heb de workshop van Tineke als prettig ervaren, want ik was mij er niet van bewust dat ik bepaalde spanningen in mijn gezicht had”. 

Door de oefeningen van Tineke heb ik die spanning uit mijn gezicht kunnen halen en daar ben ik ook na het werk mee aan de slag gegaan. 

Kortom: goede uitleg, ze heeft bewustwording gecreëerd en ontspanning gebracht!."

medewerker klantcontact Feenstra.com