Consulten zowel op locatie als online

Hoe kan ik jou helpen om je weer top fit te voelen?

 

Allereerst hebben we een gratis kennismakingsgesprek, dit doen we telefonisch en duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. Ik leg je eea uit over mijn werkwijze en we kijken of deze werkwijze ook bij jou past.

Als je besluit om een intakegesprek te plannen kunnen we alvast een afspraak maken. Je ontvangt dan van mij een eetdagboek waarin je bijhoudt wat je eet en drinkt, en ook hoe het gaat met stress en slaap. Daarnaast ontvang je een intakeformulier, met de informatie van het intakeformulier bereid ik het intake gesprek voor.

Het intake gesprek is het eerste consult dat hebben. Het duurt ongeveer een anderhalf uur. We gaan het door jou ingevulde dagboek bespreken en het intakeformulier. We gaan bekijken wat jij graag wilt aanpakken, wat jouw doelen zijn. Ik maak voor jou een behandelplan en je krijgt voedingsadviezen. We gaan kijken wat het beste bij jou en bij jouw doel past. Soms is het nodig om supplementen te slikken.

De kosten van het intake gesprek (90 minuten) bedragen 90 euro.


In de vervolg consulten gaan we kijken hoe het gaat. Er zit vaak 3 a 4 weken tussen de consulten. Zijn er verbeteringen? Is het goed vol te houden? Wat lukt nog niet? Moeten we wat aanpassen? Graag wil ik jou laten ervaren wat een gezonde leefstijl kan doen voor jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid.

 

Soms is het handig om een consult wandelend te doen, je komt dan letterlijk in beweging. Vaak komen hierdoor hele mooie inzichten.

 

De kosten van een vervolg consult zijn 70 euro (60 minuten) Een consult van een halfuur bedraagt 35 euro.

Een telefonisch consult is 17,50 euro per kwartier.

 

Alle bedragen zijn exclusief eventuele supplementen en eventuele onderzoeken.

 

Vergoeding door werkgever! Sommige werkgevers hebben een Vitaliteitsbudget, informeer bij je werkgever of de leefstijlconsulten ook hieruit vergoed kan worden.

 

Een vergoeding via de zorgverzekeraar is niet mogelijk.